Møt oss i skogen hele denne uken

Folkeaksjonen for bevaring av Ekebergskogen vil være på plass hele uken hver morgen seinest kl 0800. Vi vil beskytte skogen, og ønsker alle velkommen til å bli med!

Mandag 18. juni hadde vi en fantastisk markering i skogen. Mange var der kl 0700, og flere kom etterhvert, deriblant en hel geiteflokk ledet an av bukken Elvis, og mange hester og ponnier.

Arkeologene kom ca 11.30 på mandag og rigget seg til for arbeid ved villaene der de skal begynne utgravninger i morgen. Vi passer imidlertid på. Bli gjerne med og marker din støtte for skogen. Vi er der fra kl 08.00 og utover hver dag denne uken.

Folkeaksjonen vil ta saken videre og aksepterer ikke å bli spilt sjakk matt ved at utbygger har slikt hastverk med å sette i gang. Vi aksepterer ikke at vi ikke skal få mulighet til å ta klagesaken videre før skogen ødelegges. Skogen kan ikke bygges opp igjen.

Vi ber alle om å mobilisere og om å ta kontakt med folk som kan være til hjelp i kampen vår. Milliardær Ringnes har hele vårt felles apparat i Oslo kommune, inklusive det juridiske apparatet, til å presse denne saken igjennom. Jurister som vi betaler lønnen for..

Denne saken må få følger for Oslo by for framtiden. Vi gir oss ikke!

Mange møtte opp for å markere støtte for skogen mandag denne uken.

Jenter til hest passer på Ekebergskogen. Området ble i sin tid solgt til Christiania kommune mot at skogen skulle beholdes som et rekreasjonsområde for byens befolkning.

Geitebukken Elvis trakk mye oppmerksomhet i skogen på mandag.

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s