Aksjon mandag 14/5 kl.07.00

Vi er redde for skogen nå! De varslede arkeologiske utgravningene vil foregå med gravemaskiner. Det er observert tunge kjøretøy i løpet av i går kveld og i dag tidlig! De klargjør seg for innrykk!

Kulturetaten – som opptrer på vegne av Christian Ringnes forier konsekvensene overfor Fylkesmannen og gir inntrykk av at utgravingene ikke vil føre til naturinngrep. Hvordan kan man si at å utføre omfattende hogst (dessuten langt utenfor det nødvendige arealet) og det å grave ut tusenvis av kubikk med skogsbunn IKKE er naturinngrep? Mange tror nok at arkeologi handler om å grave med skje og små børster, men slik er det ikke! Men det visste ikke Fylkesmannen. (Det visste ikke vi heller før vi fikk orientering av de som skulle utføre dette).

Dette kan vi ikke tillate! Kulturetaten (på vegne av Christian Ringnes) opptrer med en aggressivitet som er uten sidestykke! De vet at klagene som ligger inne hos Fylkesmannen er tunge og veldokumenterte og de vil forte seg slik at de senere kan si «Ja, ok, vi får ikke lov, men når vi har gjort så mye arbeid er det vel like greit å fullføre.»

AKSJON mandag 14/5,. Møt opp fra 07.00 og utover og beskytt skogen – den er på sitt skjøreste med hekking og fornyelse! Oppmøte: Rett bak Ekebergrestauranten.

Fra skogvokterne: Varselliste for Ekebergskogen: Vi har nå en sms tjeneste sånn at vi kjapt kan nå masse folk med hva som skjer på Ekeberg. Om du vil være med så send ditt mobilnr til 96676151 og si at du vill legges til på varsellisten, eller legg igjen beskjed på denne FBsiden: http://www.facebook.com/events/211434658967144/

VIVA EKEBERGSKOGEN!

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s