Vi trenger ditt bidrag!

«Et slag er tapt, men ikke krigen!»
Bystyret i Oslo vedtok reguleringsplanen og den (50 år lange) kommersielle driftsavtalen med Ringnes den 24. august 2011. Folkeaksjonen for bevaring av Ekebergskogen har de siste par månedene jobbet frem solide klager og anker på disse vedtakene til Fylkesmannen og KOFA (Klagenemnda for offentlige anskaffelser) da vi ser at flere lover er brutt og at avtalen ikke er konkurranseutsatt. Etter å ha fått avvist våre krav om innsyn i bl.a kommuneadvokatens kommentarer har vi fått medhold, men ennå er dokumenter i saken hemmeligholdt. Vi jobber videre med dette!

For de fleste av oss i Folkeaksjonen for Bevaring av Ekebergskogen har dette nesten vært en heltidsgeskjeft siden midten av mai. Vi har gjort dette gratis, på egen fritid, og det skal vi fortsette med. Alle av oss har bidratt fra egen økonomi, men nå er vi kommet dit hen at vi trenger mer juridisk ekspertise. Det er ikke gratis, dessverre.

Hvis alle bidrar med noe, får vi anledning til å få hjelp av gode advokater, ingen sum er for liten, så sett inn ditt bidrag på
kontonummer 1503.23.91769 i dag – så vi sammen kan få stoppet planene.
Alle bidrag er særdeles velkomne i det videre arbeidet for å bevare Ekebergskogen.Oppfordre gjerne venner, familie & bekjente til å bidra også! (Firmaer kan også bidra)

Folkeaksjonen for bevaring er Ekebergskogen er nå en organisasjon, HER finner du Nøkkelopplysninger fra Enhetsregisteret

2011 er FN's internasjonale skogsår.

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s