Møte i Folkeaksjonen for bevaring av Ekebergskogen

Onsdag 29. september kl. 19.00 på EKT rideskole i Ekebergveien 99. Møt opp alle som har lyst og anledning til å bidra stort eller smått!

Foto: Marit Bache

Rekreasjon i Ekebergskogen. Foto: Marit Bache

Mange Oslobarn har hatt sine fineste stunder på en slik tur i gjennom skogen. Foto:

Reklamer

2 thoughts on “Møte i Folkeaksjonen for bevaring av Ekebergskogen

 1. Nå må dere roe dere litt ned, dere som står bak denne såkalte «folkeaksjonen» for Ekebergskogen. Det får være måte på feilinformasjon. Når man hører på dere, får man nærmest inntrykk av at hele skogen vil bli rasert. Det er overhodet ikke tilfelle. Tvert imot bidrar Ringnes til en lenge tiltrengt opprustning av skogen, med minimal utbygging, herunder vedlikehold av eksisterende stier, trapper, benker, etc.. Når det gjelder skulpturene, vil de fleste bli lavere enn 2,5 m og ingen blir høyere enn 4 m. Valg av skulpturer vil skje i regi av/samråd med et kunstfaglig utvalg. Alt i følge Ringnes. Lyver han?

  • Vi inviterer deg til å bli med på en guidet tur i skogen, hvis du ikke allerede har satt deg så godt inn i reguleringsplanen for området at det er unødvendig.

   På turen vil du bli forklart hvor og hvordan planene for skulpturpark vil gripe inn i terrenget, og hva det vil medføre av endrete forhold for mennesker, dyr og natur. Informasjonen du får er hentet fra reguleringsplanen for området.
   Ellers er det mye dokumentasjon å sette seg inn i som forklarer detaljert hvordan skogen vil bli påvirket. Det meste ligger ute på http://www.ekebergskogen.com eller på http://www.ekebergskulpturpark.oslo.kommune.no/

   Neste guidete tur er mandag 20.juni kl.15.00 med Kari Jaquesson og fredag 24.juni kl 18.00 med Torunn Grønvik.

   Velkommen!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s